Više od pola NBA lige za Teodosića

Izvor: B92, 18.Okt.2016, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od pola NBA lige za Teodosića

U tradicionalnoj godišnjoj anketi generalni menadžer NBA timova odredili su Miloša Teodosića kao najboljeg igrača van te lige.

Kapiten reprezentacije Srbije dobio je čak 53,6% glasova generalnih menadžera na pitanje ko je najbolji strani igrač koji ne igra u NBA.

Na drugom mestu je bek Reala Serhio Ljulj sa 28,6%, treći je Nando De Kolo sa 14,3%, a četvrti Vasilis Spanulis sa 3,6%.

Prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine je najviše glasova dobio Dario Šarić – 28,6%.

Generalni menadžeri su takođe odabrali Janisa Atetokunba kao najboljeg stranca koji igra u NBA. Krilo Milvokija dobio je 27,6% glasova, drugi je Mark Gasol sa 24,1%, treći Dirk Novicki sa 22,4%, četvrti Kristaps Porzingis sa 12,1%, a peti Pau Gasol sa 6,9%.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NBA vapi za Teodosićem! Još jedna laskavo priznanje

Izvor: Vesti-online.com, 18.Okt.2016

U tradicionalnoj godišnjoj anketi generalni menadžeri NBA timova izabrali su Miloša Teodosića za najboljeg igrača van najjače košarkaške lige nas svetu...Kapiten reprezentacije Srbije dobio je čak 53,6% glasova, skoro duplo više od drugoplasiranog pleja Reala Serhija Ljulja sa 28,6%. Treći...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.