Video snimak o kojem se priča - Poruke navijača Fenera Bogdanu! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2017, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Video snimak o kojem se priča - Poruke navijača Fenera Bogdanu! (video)

Video snimak od kog će vam se pojaviti žmarci, čak iako niste fan ovog sjajnog košarkaša. Možda je ovo i najveći uspeh Bogdana Bogdanovića.

Bogdan Bogdanović će uskoro saopštiti odluku ostaje li u Fenerbahčeu ili odlazi u NBA ligu.

Daleko je bliži NBA ligi i odlasku u Sakramento Kingse, znaju to vrlo dobro i u Fenerbahčeu i polako se mire sa tim.

Ipak, sa navijačima je malo teža >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << situacija, oni ne žele tek tako da se odreknu nekadašnjeg igrača Partizana, pokušavaju da na sve načine ostave u timu verovatno najveću zvezdu u ovom trenutku u turskoj košarci.

Navijači su napravili video snimak sa kompilacijom najboljih poteza Bogdana Bogdanovića u dresu Fenerbahčea, ali i sa velikim brojem poruka navijača iz svih delova sveta, posebno iz Turske i Srbije.

"Sledeće godine je Fajnal for u Beogradu, hajde da slavimo zajedno titulu u tvom gradu", samo je jedna od poruka navijača Fenerbahčea u ovom video klipu.

Klip se zove "Za našu zvezdu - Bogdana Bogdanovića".

"Samo zato što su neka mesta kul i atraktivna, ne znače da su tvoj dom. Dom nije biti uspešan ili osvajati trofeje. To je tvoj dom jer imaš porodicu. Porodicu koja te voli", reči su sa kraja snimka.

Uživajte.


Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.