Izvor: RTS, 21.Jul.2020, 12:49

Venčanje u dresu Lejkersa

Poznato je da sport ima ogroman uticaj na ljude širom sveta. Mnogima su NBA košarkaši uzori, pa se zato oblače, ponašaju i žele da budu poput njih. Izgleda da se ljubav prema voljenom klubu, ili pojedinom igraču, može pokazati i na sopstvenom venčanju.
Košarkaš Los Anđeles lejkersa Aleks Karuso važi za jednog od najspecifičnijeg igrača u NBA ligi. Retko koga Lebron Džejms naziva najboljim košarkašem ikada, a tu čast ima upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nekadašnji student teksasa.

Iako u proseku beleži nešto više od pet poena i dve asistencije po utakmici, Karuso je ljubimac navijača "jezeraša".
Što zbog atraktivnih poteza, što zbog požrtvovanja na terenu, a delom i zbog odnosa sa navijačima, Karusa u Kaliforniji vole poput Lebrona Džejmsa ili Kavaja Lenarda.
To govori i gest izvesnog Hejdena Damika, navijača Lejkersa, koji je na svom venčanju ispod odela, nosio dres Karusa sa brojem četiri.
Priča i slika došli su do samog košarkaša, koji je čestitao venčanje i rekao da je tim gestom, Hejdenu zagarantovan uspeh u braku.

Očekuje se da u nastavku sezone Karuso doživi još veću popularnost, jer su Lejkersi ostali bez usluga Ejverija Bredlija i Ražona Ronda, pa će "Ćelava mamba" imati znatno veću minutažu.
Navijači širom NBA lige prilikom glasanja za "Ol-star" meč koji se održao u februaru ove godine, uvrstili su Karusa u sam vrh Zapadne konferencije na poziciji plejmejkera, ali se Karuso ipak nije našao u Čikagu na okršaju "svih zvezda" lige.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zvezda i Partizan "zagrizli" za bivšeg igrača Reala, ko ima prednost?

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2020

Turski novinar prenosi da su "večiti" zainteresovani za sjajnog krilnog centra...Kako javlja turski novinar Fersu Jajabejoglu, Crvena zvezda i Partizan žele Morisa Ndura u svojim redovima...Ovaj 28-godišnji Senegalac je profesionalnu karijeru počeo u madridskom Realu pre pet godina, okušao se i...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.