(VIDEO) SRBIN ODUŠEVIO AMERE: Nikola Jokić potpisao za Denver!

Izvor: Kurir, 29.Jul.2015, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) SRBIN ODUŠEVIO AMERE: Nikola Jokić potpisao za Denver!

Srpski košarkaš je potpisao višegodišnji ugovor sa Nagetsima

Srpski košarkaš Nikola Jokić zvanično je postao novi igrač NBA ekipe Denver Nagets.

Doskorašnji košarkaš Mega Leksa sa Nagetsima je potpisao četvorogodišnji ugovor vredan 5,5 miliona dolara.

Nikola je tokom leta nastupao u Letnjoj ligi i ostavio odličan utisak. U potpunosti je opravdao očekivanja i potvrdio veliki potencijal >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji poseduje. Trener Majkl Meloun je posebno istakao njegov dabl - dabl učinak protiv Sakramento Kingsa (10 poena, 11 skokova).

Jokić je u Letnjoj ligi prosečno beležio 8 poena, 6.2 skoka, 1.4 asistencije, 1.4 blokade, a prosečno je igrao 21 minut po utakmici.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Nikola Jokić i zvanično u Nagetsima

Izvor: B92, 29.Jul.2015

Nikola Jokić postao je i zvanično novi igrač Denver Nagetsa, a sa ekipom iz Kolorada potpisao je višegodišnji ugovor...Ovu informaciju potvrdio je generalni menadžer i potpredsednik košarkaških operacija Nagetsa Tim Konoli...Menadžment ekipe iz 'Pepsi Centra', koji je Jokića izabrao kao 41....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.