Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Kad Greg poludi, bolje se sklanjajte

Greg Popović je bez premca najbolji trener u NBA ligi, ali je i jedan od najstaloženijih stratega u američkoj košarci. No, da je i on od krvi i mesa videli smo u noći između srede i četvrtka kada je njegov San Antonio izgubio u produžecima od Bruklina (95:93). Tome je najviše kumovao neinteligentan faul koji je napravio Deni Grin nad Mirzom Teletovićem i poklonio Netsima dodatno vreme za napad, koje su mogli da troše do isteka produžetka.

Inače miran, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Popović je poludeo i propisno se izvikao na svog beka ne birajući reči. Iskusnog trenera i petostrukog šampiona najjače lige na svetu godinama nismo videli toliko nervoznog i Grinu treba ’’odati priznanje’’ za veliko dostignuće s obzirom na to da je naterao svog trenera da mu ljutito vikne: ’’Je..no, umukni!’’

Međutim, nije šuter Sparsa bio jedini koji je naljutio šefa stručnog štaba svoje ekipe, već je čitav tim podbacio u predgrađu Njujorka.

’’Moji igrači su igrali jako traljavo. Nisu se trudili kao Netsi koji su više od 48 minuta pružali maksimum. Oni su želeli da pobede više od naših igrača iz prve petorke. Ovi moji se možda neće složiti, ali briga me jer sam u pravu’’, rekao je harizmatični Popović.

Miran je Greg, ali nemojte ga nervirati!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.