Ubedljivi Voriorsi i Pejsersi

Izvor: MVP.rs, 16.Okt.2015, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubedljivi Voriorsi i Pejsersi

Golden Stejt i Indijana su lako izašli na kraj sa svojim rivalima.

U noći između četvrtka i petka, u okviru predsezone, u NBA ligi su odigrana samo dva meča.

Klivlend Kavalirsi su nastavili sa lošim partijama, a novi, peti poraz doživeli su od Indijane rezultatom 107:85. Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Pol Džordž, koji je pored 17 poena imao i osam skokova. Odličnu utakmicu odgrao je >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << i Ian Mahinmi (16p, 7sk), a dobar je bio i Monta Elis (14p). U poraženoj ekipi, koja je igrala bez praktično prve petorke, najbolji je bio Timofej Mozgov (16p, 6sk), a istakao se i Ričard Džeferson (14p).

U drugoj utakmici snage su odmerili Golden Stejt i Hjuston. Roketsi su na ovom meču nastupali bez Dvajta Hauarda, Džejmsa Hardena, Taja Losona i Trevora Arize, igra;a za koje se očekuje da će sezonu početi u startnoj petorci tima iz Teksasa. Sa druge strane, Voriorsi su praktično bili u punom sastavu. Izostao je samo Harison Barns, pa su lako izašli na kraj sa ekipom Kevina MekHejla - 123:101.

Šampiona NBA lige predvodio je Stefan Kari sa 19 poena i šest asistencija za samo 17 minuta igre. Tri poena manje je ubacio Klej Tompson. U poraženoj ekipi najbolji je bio Kej Džej MekDeniels sa 20 poena i osam uhvaćenih lopti.

Naredne noći nas očekuje novih pet mečeva predsezone. Od srpskih košarkaša na teren bi trebalo da izađe Nikola Jokić, čiji Denver dočekuje Finiks.

 

Rezultati:

Klivlend - Indijana 85:107

Golden Stejt - Hjuston 123:101



(foto: Hoan Graham / NBAE / Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

KROSOVER: Džej Ar majstorskim driblingom obrisao pod Polom Džordžom (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Okt.2015

Košarkaši Klvilend Kavalirsa noćas su poraženi od Indijane Pejsers rezultatom 107:85.. . Najefikasniji igrač Pejsersa bio je Pol Džordž koji je ubacio 17 poena uz 8 skokova. Međutim, zvezda Indijane koja pokazuje da se vraća u pravu formu posle preloma noge, upisao je i “tamne” uspomene...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.