Izvor: HotSport.rs, 10.Jul.2017, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDARNA VEST: Muta Nikolić dovodi centra iz NBA u Partizan?! (VIDEO)

Radi se o momku koji trenutno nastupa u NBA u okviru Letnje lige za Majami.

Stefan Janković bi po pisanju ‘ballrox-a’ u narednoj sezoni mogao da obuče dres Partizana.
Momak koji je rođen u Beogradu, a odrastao u Kanadi, trenutno se nalazi u Las Vegasu gde preko Letnje lige i ove godine pokušava da se domogne NBA.
Janković je u razvojnoj NBA ligi nosio dres filijale Majami >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Hita, Bej Hoksa, potpisao je i ugovor sa Majamijem koji je već u oktobru raskinut. Pokriva obe centarske pozicije, sa odličnom tehnihom koju je usavršio na koledžu Misuri i Havaji.
I ranije je postojala spona između Jankovića i Partizana, Aleksandar Džikić je pokušao da dovede talentovanog centra u Beograd, ali je u tom momentu stigla i ponuda Majamija koja nije mogla da se odbije. Ono što crno-beli sada mogu da pruže ovom košarkašu jeste ono što mu najviše treba, minuti u timu u mečevima Evrokupa i ABA lige što bi dosta uticalo na karijeru ovog Beograđanina.
(Izvor: YouTube/KHON2 News) (Izvor: YouTube/nbagleague)
The post UDARNA VEST: Muta Nikolić dovodi centra iz NBA u Partizan?! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.