The Answer – White Chocolate, ko to ne bi gledao?

Izvor: Mondo, 12.Jan.2017, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Answer – White Chocolate, ko to ne bi gledao?

Na pomolu je liga u basketu 3 na 3, a akteri bi trebalo da budu najveće NBA zvezde iz skorije prošlosti.

Ako vam nije bilo dosta Alana Ajversona, Čounsija Bilapsa, Kenjona Martina, Rašarda Luisa, Džermejna O'Nila, Stivena Džeksona i, naročito, Džejsona "Bele čokolade" Vilijamsa – a verujemo da nije – dobićete novu šansu da ih gledate.

Naime, u SAD >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je u finalnoj fazi priprema čitave lige u basketu tri na tri, nazvane BIG3", koja će početi narednog leta i koja će okupiti ne samo nekada velike NBA zvezde, koje mahom i danas igraju basket rekreativno, već i trenene i ostalo osoblje koje će učiniti da ceo projekat dobije na ozbiljnosti i težini.

Ova atrakcija na polovini terena putovaće iz grada u grad narednog leta i posetiti osam terena u SAD, uz direktne TV prenose, uz koje bi ljubitelji košarke lakše premostili period od završetka do početka sezone, jer nisu baš svi u SAD zaljubljeni u bejzbol i naročito soker.

Ko ne bi voleo da vidi duel "The Answer""White Chocolate"?

Pogledajte kako veteran, Vilijams, igra basket.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.