Izvor: RTS, 21.Okt.2020, 10:48

Tajron Lu i zvanično novi trener Klipersa

Tajron Lu promovisan je u novog trener Los Anđeles klipersa, saopštila je ta NBA franšiza. Lu dolazi na mesto Doka Riversa koji je napustio klupu Klipersa posle poraza od Denvera u polufinalu Zapadne konferencije.
Lu je tokom prethodne sezone bio pomoćnik upravo Doku Riversu, sa kojim je franšiza iz "grada anđela" u septembru završila saradnju.

Tajron Lu, koji ima 43 godine, biće 26. trener u istoriji Klipersa.
Tokom karijere >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kao prvi trener Lu je vodio Klivlend u periodu od 2016. do 2018. godine, sa kojim je bio i šampion 2016. godine, nakon legendarnog preokreta u finalu protiv Voriorsa posle zaostatka od 3-1.
U igralkoj karijeri najviše uspeha imao je noseći dres Lejkersa, sa kojima je osvojio dva prstena. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

ZVANIČNO - Klipersi imaju novog trenera! (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2020

Doneta odluka!..Američki košarkaški klub Los Anđeles Klipersi imenovali su Tajrona Lua za novog trenera...NBA klub iz Los Anđelesa noćas je objavio tu odluku, ali nije saopštio detalje ugovora...Lu će biti 26. trener franšize, nakon što je prošle sezone bio pomoćni trener Klipersa...Pre dolaska...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.