Stojaković debitovao rekordom

Izvor: RTS, 08.Feb.2011, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojaković debitovao rekordom

Maveriksi su dočekali debi Predraga Stojakovića, koji je na gostovanju najgoroj ekipi u NBA ligi, kao starter, igrao dvadeset minuta i zabeležio osam poena i pet skokova. Debi u novom klubu imao je i Saša Pavlović, koji je u porazu Nju Orleansa, na svom terenu, postigao četiri poena i četiri blokade.

Klivlend je zabeležio i 25. uzastopni poraz u ovoj sezoni, a ovoga puta pobedu je odneo Dalas (99:96). Za Maverikse >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je debitovao Predrag Stojaković, koji je odigrao prvi meč od 26. novembra.

Naš nekadašnji reprezentativac počeo je meč kao starter, a za 20 minuta provedenih na terenu, postigao je osam poena i zabeležio pet skokova.

Debi Stojaković ostaće upamćen i po činjenici da je trojka, koju je postigao bivši košarkaš Sakramenta, Indijane, Nju Orleansa i Toronta u trećoj četvrtini, bila njegova 1.719. u karijeri, čime je došao do deobe četvrte pozicije u NBA istoriji, zajedno sa Dejlom Elisom.

Saša Pavlović takođe je debitovao za novi klub. Donedavno igrač Dalasa, igrao je 21 minut u porazu svog tima od Minesote (104:92) i zabeležio četiri poena i četiri blokade.

Darko Miličić je, zbog povrede kuka, na terenu proveo samo četiri minuta, ali je zato priliku iskoristio Nikola Peković, koji je za 13 minuta postigao 12 poena, bez promašaja iz igre i sa linije slobodnih bacanja.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.