Šta čeka Tea u Klipersima? (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2017, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta čeka Tea u Klipersima? (video)

Srpski plejmejker je konačno ostvario svoju veliku želju, zaigraće u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Kako su danas objavili mediji u SAD, LA Klipersi imaju novog plejmejkera. Miloš Teodosić je dogovorio saradnju sa četom Doka Riversa, potpisaće dvogodišnji ugovor težak 12,3 miliona američkih dolara.

Teo u NBA odlazi kao treći najbolji asistent u istoriji Evrolige sa 1126 asistencija (iza >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Dijamantidisa i Spanulisa) i kao treći najbolji strelac u istoriji elitnog evropskog takmičenja sa 2807 upisanih poena (iza Navara i Spanulisa).

Mediji u SAD su ga u prethodnom periodu opisivali kao najboljeg košarkaša van NBA lige, a njegov bivši saigrač iz redova Olimpijakosa, sa kojim će se boriti za minute u "gradu anđela" Patrik Beverli, otišao je i korak dalje.

On je Teodosića opisao kao "možda i najboljeg pasera u NBA ligi u ovom trenutku".

Milos Teodosic hasn't even played an NBA game yet. 👀 (via @wojespn) pic.twitter.com/ktc2uU7xgq

— SportsCenter (@SportsCenter) 06. јул 2017.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teo uzdrmao Ameriku: Taj momak ume da igra!

Izvor: N1 televizija, 07.Jul.2017, 02:14

Miloš Teodosić uzdrmao je NBA ligu u četvrtak uveče pošto je objavljena vest da je potpisao dvogodišnji ugovor sa LA Klipersima...Vest je prvi potvrdio Adrijan Vojnarovski, novinar ESPN, koji je pokušao bolje da se upozna sa Teodosićem tako što je kontaktirao bivšeg i budućeg saigrača lucidnog...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.