Slukas: Bogdan 99 odsto ide u NBA

Izvor: B92, 05.Jul.2017, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slukas: Bogdan 99 odsto ide u NBA

Plejmejker Fenerbahčea u blogu za "Eurohoops" rekao je da će njegov saigrač iz tima Bogdan Bogdanović 99 procenata igrati u NBA sledeće sezone.

"Svi pitaju za Bogdana. Možda su ovo poslednji dani kada smo saigrači. Za ove dve godine imali smo sjajnu saradnju. Dobar mi je prijatelj i dobra je osoba. Veliki je radnik i nadam se da će sve proći dobro. 99 procenata je sigurno da će otići u NBA i on to zaslužuje", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << između ostalog napisao je slukas u blogu.

Prethodnih dana spekulisalo se oko cifara koliko će Bogdanović dobiti u najjačoj ligi na svetu, a prema poslednjim informacijama trebalo bi da potpiše trogodišnji ugovor sa Sakramentom vredan 27 miliona dolara, ili devet miliona godišnje.

Srpski reprezentativac je prethodne tri sezone nastupao za Fenerbahče, dok je od 2010. do 2014. nosio dres Partizana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.