Sin Lebrona Džejmsa otpušten iz bolnice

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 13:08

Sin Lebrona Džejmsa otpušten iz bolnice

Košarkaš Broni Džejms, najstariji sin NBA zvezde Lebrona Džejmsa, otpušten je iz bolnice, tri dana nakon što je doživeo srčani zastoj.

Broni Džejms je u utorak tokom košarkaškog treninga na Univerzitetu Južna Kalifornija doživeo srčani zastoj nakon čega je prevezen u bolnicu.

"Zahvaljujući brzoj i efikasnoj reakciji medicinskog osoblja, Broni Džejms je uspešno lečen", naveli su iz bolnice i dodali da je Broni Džejms pušten kući gde se sada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odmara.

Broni Džejms je, kako se dodaje, stigao u bolnicu "potpuno svestan, neurološki netaknut i stabilan". Iz bolnice su naveli da će se lečenje nastaviti, ali da su "ohrabreni njegovim odgovorom".

Njegov otac Lebron Džejms zahvalio je juče navijačima na podršci i molitvama za njegovog 18-godišnjeg sina.

"Porodica je na okupu, bezbedna i zdrava. Imaćemo više da kažemo kada za to budemo spremni, ali želeo sam da vam kažem koliko nam je vaša podrška značila", napisao je Lebron Džejms na društvenim mrežama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.