Senders se ponovo drogirao, suspendovan na 10 utakmica (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Jan.2015, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senders se ponovo drogirao, suspendovan na 10 utakmica (VIDEO)

Uzeo 44.000.000 i smislio da mu košarka više nije interesantna...

Centar Milvoki Baksa, Leri Senders, suspendovan je u okviru „antidrug” kampanje NBA lige na najmanje 10 utakmica, bez plate. Suspenzija počinje u ponedeljak kada se Milvoki sastaje sa Torontom. Ovo je drugi put da se Senders suočava sa suspenzijom zbog korišćenja narkotika, krajem prošle sezone je takođe bio kažnjen, tada zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << korišćenja marihuane, dok supstanca koju je uzimao ovog puta, nije otkrivena.

Sanders je odigrao fantastičnu sezonu 2012/2013, iskoristio vapaj NBA lige za kvalitetnim centrima i potpisao sa Baksima ugovor vredan 44.000.000 dolara na četiri sezone. Od trenutka potpisa ugovora, sa njegovom karijerom je praktično bilo gotovo. Već naredne sezone, statistika je naglo počela da opada, nisu nikako uspeli da ga motivišu na trenizima, a problemi su se samo gomilali.

Najpre je propustio 25 utakmica zbog slomljenog palca koji je zaradio posle tuče u noćnom klubu u Milvokiju. Kao da to nije bilo dovoljno, desila se nezgoda na utakmici sa Hjustonom, kada je zaradio frakturu jagodične kosti koja je ugrozila oko mladog centra, pa je propustio još 27 utakmica prošle sezone.

Ove sezone, taman kada je ekipa spakovana, Milvoki krenuo sjajno u sezonu sa perspektivnim timom, Najt, Adetokumbo, Senders, Parker, opet problemi. Senders je navodno izjavio da želi da se povuče jer ga košarka više ne zanima?! Nisu znali kako da reaguju u Milvokiju pa su samo ignorisali takve navode i nadali se da Senders neće napraviti još koju glupost. No, nisu dugo morali da čekaju na novu nezgodu, jer je Senders „pao” na nekom od rutinskih sistematskih pregleda, najverovatnije ponovo zbog marihuane.

Pogledajte šta će Milvoki da izgubi zbog lude glave...



(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.