San Antonio u majstorici lako pobedio Dalas

Izvor: Beta, 05.Maj.2014, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

San Antonio u majstorici lako pobedio Dalas

BEOGRAD, 5. maja 2014. (Beta) - Košarkaši San Antonija plasirali su se u noći izmedju nedelje i ponedeljka u polufinale Zapadne konferencije plej-ofa NBA lige, pošto su u odlučujućem, sedmom meču četvrtfinala, savladali Dalas sa 119:96.

Sparsi su pitanje pobednika rešili u drugoj deonici, kada su napravili seriju 16:2 i tako stekli prednost nedostižnu za Dalas koji je odigrao najlošiju utakmicu u plej-ofu.

S druge strane, u ekipi Dalasa Dirk Novicki je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << na granici "dabl-dabl" učinka, pošto je postigao 22 poena i imao devet skokova, dok je Devin Haris dodao 17.

Ranije sinoć, na Istoku, Bruklin je posle dramatične završnice pobedio Toronto sa 104:103 i izborio učešće u polufinalu plej-ofa NBA lige.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.