Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2017, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠPANCI KAŽU: Pogledajte kako je Teo igrao protiv Amerike i biće vam jasno zašto se NBA timovi otimaju (VIDEO)

Španski specijalista za NBA među novinarima je podelio video materijal o našem asu.
U nekoliko koraka su Alberto de Roa i ‘HupsHajp’ približili Amerikancima zašto ne treba da sumnjaju u Miloša Teodosića.
Svakom novom informacijom da je Srbin blizu nekog NBA tima nastaju reakcije navijača uglavnom pozitivne, pogotovo onih koji su upućeni u evropska košarkaška zbivanja, ali ima i onih drugih >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << koji ne veruju da ovakve partije Teodosić može da pruža i u NBA.
Zbog nekih stvari koje srpski organizator igre poseduje, De Roa je podelio snimak gde su jasno istaknute prednosti koje ne zavise od protivnika, već samo od igrača. Španski novinar je još jednom izdvojio ‘košarkaški IQ’ koji ima
Teodosić, osećaj za asistenciju, ali i poene.
Ono što ostavlja najjači utisak jeste deo u kojem se naglašava kakvu je partiju Miloš Teodosić pružio u direktnom okršaju sa NBA zvezdama, odnosno u dresu Srbije na Svetskom prvenstvu i dvaput letos na Olimpijskim igrama.
Ante el renovado interés de la NBA, un análisis para @hoopshype de lo que Milos Teodosic podría dar al otro lado del Atlántico: pic.twitter.com/FiePWdaVXl
— Alberto de Roa (@TikotDeRoa) April 21, 2017

The post ŠPANCI KAŽU: Pogledajte kako je Teo igrao protiv Amerike i biće vam jasno zašto se NBA timovi otimaju (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.