Roketsi opet bolji u kineskom okršaju, Dejvis povređen, Zvezdina želja briljirala za poražene!

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2016, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roketsi opet bolji u "kineskom okršaju", Dejvis povređen, Zvezdina želja briljirala za poražene!

Hjuston je savladao ekipu Nju Orleansa, ovoga puta "Brada" i društvo slavili su u Pekingu.

U okviru globalizacije NBA lige, Hjuston Roketsi i Nju Orleans Pelikansi su otputovali u Kinu, već su odigrali jedan meč u Šangaju, a sada su se sastali i u prestonici najmnogoljudnije zemlje sveta.

Peking je bio domaćin NBA spektakla, na kraju su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << slavili Roketsi koji su tako došli i do drugog trijumfa na kineskoj turneji. Pre nekoliko dana su slavili u Šangaju, više o tome OVDE, a danas su bili bolji rezltatom 116-104.

Harden je još jednom bio najbolji u redovima Roketsa, ali ne i najefikasniji. Najefikasniji je bio Bobi Braun sa 18 poena, 15 je dao Viltjer, Harden je upisao 14 poena ali i osam asistencija, a isti broj poena imao je i Sem Deker dok su dvocifreni bili još Rajan Anderson i Harel sa po 11 poena.

Poražene Pelikanse predvodio je plejmejker koji je dugo važio za želju beogradske Crvene zvezde mts. U pitanju je Kvin Kuk, a ovaj košarkaš sa čuvenog Djuk koledža upisao je 20 poena i osam asistencija protiv "Raketa". Njega su pratili Gelovej sa 16, kao i Dijalo, Kaningem i Solomon Hil sa po 12 poena.

Loša vest za ekipu Nju Orleansa je povreda njihovog najboljeg igrača Entonija Dejvisa. "Obrva" je odigrao nešto manje od sedam minuta i za to vreme upisao dva poena uz četiri promašaja iz igre. Prema prvim procenama, Dejvis će van stroja biti oko dve nedelje, te bi trebalo da bude spreman za start sezone.

Sinoć je u okviru predsezone odigrano još par susreta, izveštaj sa tih mečeva OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.