Riversu je poraz teško pao: Igrali smo tako dobro... VIDEO

Izvor: B92, 15.Maj.2023, 11:24

Riversu je poraz teško pao: Igrali smo tako dobro... VIDEO

Glen "Dok" Rivers, trener Filadelfija Seventisiksersa, razgovarao je sa novinarima nakon poraza od Boston Seltiksa u plej-ofu NBA lige.

Košarkaši Filadelfije Seventisiksersa su u nedelju uveče razbijeni u TD Gardenu od strane Boston Seltiksa u sedmom meču polufinala Istoka.

MVP centar Siksersa Džoel Embid poručio je da Džejms Harden i on ne mogu sami da pobeđuju.

Dok Rivers je u svojoj karijeri čak sedam puta gubio plej-of seriju kada bi imao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prednost od 3-1 ili 3-2 u istoj, a tako je bilo i ovog puta protiv Boston Seltiksa u polufinalu Istoka.

Interesantno, čak 13 sudijskih odluka u utakmici broj šest išle su na štetu Filadelfija Seventisiksersa, a sedam na štetu Boston Seltiksa i to je bio podatak objavljen baš pred sedmi meč u nedelju uveče.

Fila je ovaj meč dobro počela i onda u trećoj pogubila konce i eliminisana je iz doigravanja.

"Mislim da je sve počelo u drugoj četvrtini. Igrali smo tako dobro... Protok lopte je bio sjajan, a onda smo četiri lopte zaredom izgubili, Žorž pritom pravi i nesportski faul i više se nismo ni vratili u meč. Igrali su oni kako treba planski, ali nisu igrali dobro", rekao je Rivers.

Poručio je da niko u ovom poslu nije bezbedan, ali da ima još dve godine ugovora sa Filadelfijom i da je sa Džejmsom Hardenom u dobrim odnosima, što je kasnije i Harden potvrdio.

Videćemo da li će Džejms ostati u Filadelfiji nakon ove eliminacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.