Izvor: Sportal.rs, 06.Mar.2024, 07:02

Rekord karijere Vase Micića! Zatrpavao je obruč Orlanda, Šarlot dobija evroligaški šmek /VIDEO

Košarkaši Šarlota poraženi su od ekipe Orlanda rezultatom 89:101, a sjajnu utakmicu odigrao je Vasilije Micić koji je ubacio 21 poen uz pet skokova i četiri asistencije, a poenterski je došao do NBA rekorda karijere.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Micić do NBA rekorda karijere

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Mar.2024

Košarkaši Šarlot Hornetsa poraženi su od Orlanda 101:89, a novu blistavu partiju prikazao je srpski plejmejker Vasilije Micić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

MICIĆEVA PARTIJA KARIJERE: Vasa je veća magija od Medžika! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 06.Mar.2024

Odličan je bio srpski košarkaš. Orlando je u gostima savladao Šarlot rezultatom 89:101 i tako potvrdio solidnu formu u kojoj se tim sa Floride nalazi. Naime, ipak navijačima sa ovih prostora je najzanimljivija partija Vase Micića, koji je odigrao meč karijere. Srpski plajmejker je praktično ubacio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.