Raduljica se vraća u NBA?

Izvor: Press, 04.Jul.2015, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raduljica se vraća u NBA?

Košarkaški reprezentativac Srbije Miroslav Raduljica mogao bi karijeru da nastavi u Sakramento Kingsima, prenosi večeras italijanski sajt Sportando.
       Raduljica je u sredu otputovao u SAD kako bi obavio razgovore sa nekoliko NBA timova, otkriva specijalizovani >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << košarkaški portal. Centar reprezentacije Srbije trenutno je bez kluba, a prošle sezone je nastupao za kineski Šandong i Minesotu. On je prethodno povezivan sa Panatinaikosom, koji je ovoga leta preuzeo selektor Srbije Aleksandar Đorđević. Pored Atinjana, interesovanje za 27 - godišnjeg centra pokazao je Makabi iz Tel Aviva i ruski Zenit iz Sankt Peterburga.Raduljica je prošle godine sa Srbijom osvojio srebro na Svetskom prvenstvu u Španiji i nalazi se na spisku kandidata za predstojeći šampionat Evrope.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.