Radmanović uspešniji od Miličića

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jan.2012, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radmanović uspešniji od Miličića

U noći između subote i nedelje odigrano je 11 utakmica američke profesionalne NBA lige.

Atlanta je savladala Minesotu sa 93:91 uz veoma skroman učinak srpskih košarkaša. Vladimir Radmanović je u pobedu Atlante učestvovao sa četiri poena i sedam skokova, dok je Darko Miličić na suprotnoj strani imao samo dva skoka, bez postignutog koša.

Konačno smo videli i Pekovića na parketu. Pokazao je da ga Adelman >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bez razloga zakucava za klupu, za 17 minuta je ubacio 7 poena, imao i 3 skoka, uz samo jedan promašaj iz igre.

Minesota je vodila 18 razlike u trećoj četvrtini protiv Atlante, ali onda su stali. Nerezonski šutevi, na drugoj strani su Houksi bez Horforda pogodili sve, uspeli da se vrate i prelome meč.

Klipersi su pobedili Lejkerse sa 102:94, a Kobi Brajant je meč završio sa 42 ubačena poena ali nije bilo dovoljno. Bitka nije izgubljena u napadu, već u odbrani. Klipersi su, posve neočekivano, nadskakali najbolji skakački tim lige, a napravili su i 17 ofanzivnih skokova.

"Dali su nam 25 poena iz druge šanse, čoveče, ko to da stigne", bio je ljut Brajant.

Rezultati:

Vašington - Filadelfija 90:103

Šarlot - Golden Stejt 112:100

Atlanta - Minesota 93:91

Indijana - Boston 97:83

Čikago - Toronto 77:64

Oklahoma - Njujork 104:92

Memfis - Nju Orleans 108:99

Hjuston - Portland 107:105 pr.

Juta - Nju Džerzi 107:94

Dalas - Sakramento 99:60

Klipersi - Lejkersi 102:94

Na drugoj strani Kris Pol gotovo savršen, pravi lider tima, 33 poena, 4 skoka, 6 asistencija, 3 ukradene lopte. Kad navijači Lejkersa samo pomisle koliko je bio blizu njihovog dresa.

Dalas je zaustavio Kingse na 60 poena, Mavsi su se upisali u istoriju, nikada im nijedan protivnik nije dao tako malo koševa.

Toronto bez Barnjanija nije loše parirao Čikagu, ali je u finišu domaćin dodao gas i gvozdenom odbranom stigao do pobede. Bulsi su tim koji prima najmanje koševa u ligi na domaćem terenu, zaustavljaju rivale na 68 u proseku.

Indijana je drugi put u sezoni dobila Boston koji deluje staro i umorno. Deni Grejndžer je bio odličan, iako su Pejsersi slabo šutirali, odbrana je završila posao.

Jan Veseli je odigrao tek par minuta bez učinka u novom porazu Vašingtona. Drugi put za dva dana su Vizardsi izgubili od poletne Filadelfije, koja je priča sezone na Istoku.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

RADMANOVIĆ USPEŠNIJI OD MILIČIĆA

Izvor: Kurir, 15.Jan.2012

NJUJORK - U nastavku prvenstva američke profesionalne košarkaške lige (NBA) Atlanta je jutros savladala Minesotu sa 93:91 uz veoma skroman učinak srpskih košarkaša...Vladimir Radmanović je u pobedu Atlante učestvovao sa četiri poena i sedam skokova, dok je Darko Miličić na suprotnoj strani...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.