Radmanović: Dolazim u Arenu da podržim Zvezdu

Izvor: Prva.rs, 29.Okt.2014, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radmanović: Dolazim u Arenu da podržim Zvezdu

Bivši prvotimac crveno-belih, nekadašnji reprezentativac, košarkaš sa zavidnim NBA iskustvom i osvedočeni zvezdaš nipošto neće propustiti meč sa Valensijom, a u intervjuu koji je dao za klupski sajt pozvao je navijače da u što većem broju podrže mladi tim Crvene zvezde.
- Drago mi je da je Crvena zvezda bazirala svoju budućnost na mladim igračima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << sa strancima koji su dovedeni ove sezone imaju priliku da se takmiče u Evroligi i na taj način stiču dragoceno iskustvo koje im je neophodno da stasaju – počinje priču Radmanović, koji je vrlo pozitivno ocenio i iskorak koji je napravljen selidbom ekipe iz Pionira u Kombank arenu za evroligaške mečeve:
- Činjenica da Crvena zvezda ima veliki broj vernih navijača koji su spremni u svakom trenutku da bodre ekipu opravdava želju kluba da većim kapacitetom sedišta pruži što većem broju ljudi priliku da uživo prate utakmice Evrolige – objasnio je Radmanović.
Prošle sezone objektiv Zvezdinog fotografa Dragoslava Žarkovića uhvatio je Radmanovića u publici na sada već istorijskom meču protiv Budiveljnika u četvrtfinalu Evrokupa kada je oboren evropski rekord po broju gledalaca (24.232). Na pitanje da prokomentariše ambijent iz Kombank arene Radmanović je rekao:
- Imao sam tu čast da igram za Zvezdu, ali i da iz gledališta pratim utakmice crveno-belih i svakako da je energija koju igrači dobijaju od navijača bitan faktor koji može da utiče na krajnji ishod meča, što je za svaku pohvalu.
O očekivanjima pred duel sa Valensijom Radmanović kaže:
- Kao i za svaku Zvezdinu utakmicu očekujem da će igrači Crvene zvezde dati svoj maksimum, a ishod meča će zavisiti kako od kvaliteta tako i od trenutne forme obe ekipe.
Radmanović je potvrdio da će sa velikim zadovoljstvom prisustvovati duelu sa Valensijom i potom dodao:
- Doći ću da podržim ove mlade momke. Takođe, ovom prilikom želim da pozovem sve navijače našeg kluba da učine isto i nadam se da ćemo svi zadovoljni izaći iz Kombank arene – zaključio je Radmanović.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.