Pogledajte kako je patosiran Lebron Džejms!

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jan.2017, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako je patosiran Lebron Džejms!

Dueli dva najbolja tima NBA lige proteklih sezona, Golden Stejt Voriorsa i Klivlend Kavalirsa, uvek izazivaju kontroverze. Opet je u prvom planu bio sukob Drejmonda Grina i Lebrona Džejmsa.

Najbolji košarkaš današnjice je krenuo u kontru, a onda ga je ramenom oborio klasičnim bodičekom as "ratnika". Grin je gestikulirao sudijama i publici da je as Kavsa folirao. Čini se da je Lebron pao kao pokošen, a poznato je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je on čvrst momak i da ga je teško oboriti, ali...

Pogledajte, pa procenite da li je bio brutalan start ili dobra gluma "kralja" Džejmsa!

Društvene mreže odmah su se usijale.

The internet has no chill #LebronJames pic.twitter.com/INQ75BTEwa— TheShadeRoom (@TheShadeRoom) January 17, 2017

Njih dvojica sukobili su se i prošle sezone u finalnoj seriji NBA lige. Tada je u petom meču, kod vođstva Voriorsa 3:1 u seriji, Grin bio suspendovan jedan meč zbog namernog udaranja Lebrona. To je možda bila i ključan trenutak u gubitku titule Golden Stejta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.