Pekmen savetuje saigrača: Nemanja, nabaci mišiće!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Sep.2015, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pekmen savetuje saigrača: Nemanja, nabaci mišiće!

Sledeće sezone, Srbija će da ima trojicu igrača u NBA ligi: Bobana Marjanovića, Nemanju Bjelicu i Nikolu Jokića. Starosedeleac u redovima Minesote Nikola Peković pričao je za medije o novom saigraču, Bjelici, koji je ovog leta stigao u redove "vukova" iz Fenerbahčea.

- Nemanja je sada u standardnom “ludilu”, kao svi koji tek dođu ovde. Gleda stan, kola, novi broj telefona. Ali, biće on sjajan dodatak timu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << može da igra na više pozicija i odličan je igrač. Ipak, moraće da nabaci kilažu i da bude jači. Zato je tu teretana. Ovde je sve drugačije nego u Evropi - zaključio je Peković, koji će da propusti početak sezone u NBA zbog povrede.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.