Papanakolau, Papanakola, Papanikolu... Kostase, kako se prezivaš?

Izvor: Sportal.rs, 06.Nov.2014, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Papanakolau, Papanakola, Papanikolu... Kostase, kako se prezivaš?

Košarkaš Hjustona Kostas Papanikolau umesto igračima Majamija, zadavao je glavobolje NBA komentatorima koji nikako nisu mogli da zapamte njegovo prezime. Erik Rid i Toni Fiorentino, komentatori koji su zaduženi za prenose Majamija, "krstili" su grčkog reprezentativca i Papanakolau, Papanakola, Papanikolu, Papanikola, Papanakolu, da bi i sami na kraju priznali da imaju ogromne nevolje sa prezimenom krila Roketsa.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << nekadašnji član Barselone potpisao je letos dvogodišnji ugovor sa Hjustonom, a na meču sa Hitom je za 36 minuta zabeležio osam poena uz sedam skokova i pet asistencija.

Kako komentatori "krste" Grka pogledajte OVDE.

(Foto: Beta/AP/Alan Diaz, Tekst:Nemanja Banović)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.