Pali slikanje i autogrami

Izvor: Glas javnosti, 22.Jul.2009, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pali slikanje i autogrami

Srpski reprezentativac Dejan Stanković požalio se nedavno italijanskim novinarima da ima besane noći otkako se sa Interom preselio u Los Anđeles, ali izgleda da mu se poslednjih dana sve više dopada život na krajnjem zapadu SAD. Stanković je u jednoj prodavnici sportske opreme simulirao duel iz američkog fudbala, a onda se po povratku u Pasadenu, na ulazu u hotel, susreo sa legendom NBA Medžikom Džonsonom.

Najbolji tim Serije A pokazao je kako se poštuje planetarna sportska >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << zvezda, koja je već deceniju i po u penziji. Od prvog do poslednjeg igrača, svi su tražili zajedničko fotografisanje sa bivšim košarkašem Los Anđeles Lejkersa, a pojedine nije bilo sramota da zatraže autogram. Iskusni Marko Materaci, koji je prvi ugledao Medžika, nije krio uzbuđenje zbog iznenadnog susreta.

- Srce mi se uzlupalo od uzbuđenja kada sam ga primetio ispred našeg hotela - izjavio je Materaci.

Medžik nije bio lenj, tako da se srdačno pozdravljao i pozirao pred objektivom pričinjavajući ogromno zadovoljstvo evropskim fudbalskim zvezdama.

„Interisti“ su prethodnih dana posetili i fan klub svojih navijača u Los Anđelesu, a primili su u goste i svog nekadašnjeg golgetera Jirgena Klinsmana, koji živi u SAD i čeka novi trenerski angažman.  

Inter je upravo pukao od Celzija 2:0 u L.A.-U, odnosno Pasadeni. Ja licno gled'o.

Samo neka se on slika, a sto nije usao protiv Celzija pred 82.000 ljudi, to nema veze.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.