Izvor: HotSport.rs, 16.Jun.2015, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMENE U FENERBAHČEU: Obradović ne želi da zadrži najboljeg strelca

Pored Nemanje Bjelice koji će najverovatnije da ode u neki od NBA klubova koji ga traže redove Fenerbahčea tokom leta će napustiti i najbolji strelac u ovosezonskom izdanju Evrolige Endrju Gaudlok.

Tačnije, Amerikanac se neće vraćati u Tursku pošto je klub iskoristio mogućnost koja je postojala u ugovoru u vezi raskida saradnje, prenosi portal Sportando.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> U odlučujućim utakmicama u sezoni Gaudloka praktično nije bilo na terenu, odnosno nije donosio ono što se od njega tražilo, pa je Fenerbahče odlučio da potraži drugo rešenje.
Drugo rešenje mogao bi da bude reprezentativac Francuske Antoan Dio koji je prošle sezone igrajući za Strazbur u šampionatu Francuske u proseku beležio 9,9 poen, 5,9 asistencija i tri skoka.
The post PROMENE U FENERBAHČEU: Obradović ne želi da zadrži najboljeg strelca appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.