Izvor: HotSport.rs, 04.Dec.2014, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POBEDILI, A PONIŽENI: Majkl Džordan gledao egzibicije Šarlota (VIDEO)

Često se kaže da su utakmice u regularnom delu sezone za publiku, igrači su opušteniji nego u plej-ofu i ima mnogo više atraktivnih poteza. Takva je bila utakmica NBA lige između Šarlot Hornetsa i Čikago Bulsa.

Utakmicu su na kraju dobili Bulsi rezultatom 102:95, ali igrači Hornetsa slobodno mogu da kažu da su moralni pobednici ovog duela. Iako poraženi u nekoliko navrata bukvalno su ponizili svoje protivnike na parketu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> U prvom poluvremenu Kodi Zeler je završio jednu kontru fenomenalnim zakucavanjem preko Pau Gasola. Posle meča je sigurno stavio sliku Španca na zid svoje sobe…

Sredinom treće četvrtine u akciji je bio Kemba Voker, a posramljen je bio Nikola Mirotić. Pogledajte kako je Voker „slomio zglobove“ reprezentativcu Španije.

Posle meča, Mirotić je „tvitnuo“:
– Ne brinite, moji zglobovi su u redu. Samo mi je potrebno malo leda. Dobar potez Vokera.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.