Odom u Klipersima, Tadija u Dalasu

Izvor: B92, 30.Jun.2012, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odom u Klipersima, Tadija u Dalasu

Nekadašnji najbolji šesti igrač NBA lige Lamar Odom trejdovan je iz Dalasa u Los Anđeles Kliperse, a u toj razmeni učestvovala su još tri tima.

Odom iza sebe ima veoma lošu sezonu u Maveriksima, a ovim dogovorom vratio se u tim koji ga je draftovao 1999. godine.

"Drago mi je što se vraćam u Kliperse. Sviđa mi se kako tim funkcioniše, ima dosta dobrih igrača. Sviđa mi se kako se Kris Pol i Blejk Grifin dopunjuju. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sa košarkaške strane, mislim da će mi biti veoma lako da se uklopim", rekao je Odom.

Odom će u narednoj sezoni zaraditi 8,2 miliona dolara. On je do sada igrao četiri sezone za Kliperse, jednu za Majami, osam za Lejkerse, sa kojima je osvojio dva šampionska prstena, i pola sezone za Dalas.

Klipersi su posle postignutog dogovora sa Odomom trejdovali Moa Vilijamsa u Jutu, a Hjustonu su ustupili prava na pika iz druge runde drafta Furkana Aldemira iz Turske. Po tom dogovoru, Dalas je dobio pravo na srpsko krilo Tadiju Dragićevića od Jute i novčano poravnanje od Hjustona (maksimalno 500 hiljada dolara). Juta je od Mevsa dobila pravo na Šena Fostera.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odom u Klipersima

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jun.2012

Bivši igrač Dalasa Lamar Odom karijeru će nastaviti u Los Anđeles Klipersima, preneli su američki mediji.. Klipersi su postigli dogovor sa Odomom i trejdovali Moa Vilijamsa u Jutu, a Hjustonu ustupili pravo na pika iz druge runde drafta Furkana Aldemira.. Odom se posle loše sezone u Dalasu vratio...

Nastavak na Sportski Žurnal...

NBA: Odom se vratio u Kliperse

Izvor: Mondo, 30.Jun.2012

Bivši košarkaš Dalasa Lamar Odom karijeru će nastaviti u Los Anđeles Klipersima, preneli su američki mediji.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.