Odložena odluka o selidbi Kraljeva

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Apr.2011, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odložena odluka o selidbi Kraljeva

NBA čelnici su odložili odluku o promeni boravka Kingsa do 2. maja. Kraljevi po svemu sudeći napuštaju Sakramento i prelaze u Anahajm. Da bi klub mo­gao da pro­me­ni sre­di­nu po­treb­no je da do­bi­je sa­gla­snost ve­ći­ne vlasnika.

Ke­vin Džon­son, gra­do­na­čel­nik Sa­kramen­ta i biv­ši NBA su­per­star, na­la­zi se u Nju­jor­ku, gde je iz­lo­ži­o raz­lo­ge za osta­nak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Kra­lje­va u administrativnom centru Kalifornije..
- Sa­kra­men­to King­si su vred­ni že­sto­ke bor­be. Ako ne­ko mi­sli da će­mo se­de­ti skr­šte­nih ru­ku, va­ra se – od­lu­čan je Džon­son da ide do kra­ja.
Bra­ća Ma­luf, vla­sni­ci klu­ba, za ko­ji su ne­ka­da sa ve­li­kim uspe­hom igra­li Vla­de Di­vac i Pre­drag Sto­ja­ko­vić, već su po­sti­gli do­go­vor sa grad­skim vla­sti­ma Ana­haj­ma i si­gur­no se ne­će pre­da­ti bez bor­be.
- Ma­lu­fo­vi ima­ju le­gi­tim­no pra­vo da mi­sle da je u nji­ho­vom po­slov­nom in­te­re­su da pre­se­le klub u Ana­hajm. Me­đu­tim, uve­ren sam da smo iz­lo­ži­li ja­ke ar­gu­men­te da Kingsi osta­nu tu gde je­su – op­ti­mi­st je gra­do­na­čel­nik Sa­kra­men­ta.
Vredno je pomenuti da vlasnik Kingsa želi da postane i Ron Berkli jedan od vodećih ljudi Pingvina iz Pitsburga (ekipe iz elitne lige u hokeju na ledu), najavio je da bi u tom slučau Kingsi ostali u Sakramentu. Braća Maluf su poručila da klub nije na prodaju.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Naj­broj­ni­ji bi­li gra­đa­ni Ra­sin­skog okru­g

Izvor: Rasina.net, 16.Apr.2011

Sr­bi­ja se sja­ti­la ju­če, na La­za­re­vu su­bo­tu, put Be­o­gra­da po da­tum ras­pi­si­va­nja van­red­nih iz­bo­ra. Iako je vre­me bi­lo hlad­no i ma­glo­vi­to, gra­đa­ni su, pred­vo­đe­ni naj­ja­čom opo­zi­ci­o­nom par­ti­jom Srp­skom na­pred­nom...

Nastavak na Rasina.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.