Obezbeđenje slavnog košakraša nasrnulo na Britni Spirs: Pevačica zadobila udarac

Izvor: B92, 06.Jul.2023, 21:44

Obezbeđenje slavnog košakraša nasrnulo na Britni Spirs: Pevačica zadobila udarac

Nezvanične informacije govore da je Britni Spirs pala na zemlju nakon što je obezbeđenje koje čuva novu NBA zvezdu Viktora Vembanjamu odgurnulo.

Američka pop pevačica Britni Spirs zadobila je povrede nakon što je krenula da pita novu NBA zvezdu Viktora Vembanjamu za zajedničku fotografiju, prenosi "TMZ". Skandal se dogodio u sredu uveče u Las Vegasu kada je jedan od telohranitelja talentovanog košarkaša navodno udario u lice pevačicu, posle čega je ona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pozvala policiju i podnela privatnu tužbu, dodaje ovaj američki portal.

Incident se dogodio u restoranu hotela "Arija" oko 21.30 kada je Britni Spirs, zajedno sa svojim mužem Samom Asgarijem i još dvoje prijatelja večerala, a potom primetila Vembanjamu čiji je navodno fan, iako mladi Francuz tek od jeseni počinje da igra u NBA ligi.

Čini se da je za njega čula na društvenim mrežama i pre nego što je izabran za prvog pika na NBA draftu, tako da je poželela da napravi zajedničku fotografiju, da bi je u tome sprečilo obezbeđenje San Antonija. "Potapšala ga je po desnom ramenu, a odmah posle toga su telohranitelji skočili na nju posle čega je pala na zemlju i spale su joj naočare", navodi TMZ i dodaje da se posle toga pevačica zaputila ka svom stolu u restoranu, da bi potom obezbeđenje uputilo izvinjenje.

Podsetimo, Viktor Vembanjama je novo čudo od deteta koje je poniklo u Asvelu, da bi potom zablistao u dresu francuskog Metropolitana i privukao veliku pažnju NBA klubova. Odavno se znalo da će biti prvi izbor na draftu, a na kraju ga je sa najbolje pozicije birao San Antonio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Britni o tuči sa slavnim košarkašem: Udario me je u lice pred gomilom ljudi

Izvor: B92, 07.Jul.2023, 10:05

Pevačica Britni Spirs prošla je kroz inicident kada ju je obezbeđenje koje čuva novu NBA zvezdu Viktora Vembanjamu odgurnulo...Ona je tada pala na pod i zadobila povrede, a sada se oglasila na svom Instagram profilu, gde je do detalja objasnila šta se zapravo dogodilo..."Traumatska iskustva nisu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.