ODSLUŽIO VOJSKU TOKOM LETA: Markanen se vraća u NBA ligu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2023, 19:49

ODSLUŽIO VOJSKU TOKOM LETA: Markanen se vraća u NBA ligu

Finac je stigao da igrao i na Mundobasketu.

Košarkaš Jute Džez Lauri Markanen polako se spreman za početak sezone u NBA ligi, a tokom leta je završio sa obavezom služenja vojnog roka u rodnoj Finskoj, a usput je igrao i na Mundobasketu.

Prošle sezone je Markanen nagrađen kao igrač koji je najviše napredovao u NBA ligi, sa prosečnim učinkom od 25,6 poena, 8,6 skokova i 1,9 asistencija po meču.

Utah Jazz and NBA basketball star Lauri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Markkanen just finished his military service in Finnish Army. Welcome to NATO 😉 #Suomi #Russia #NBA #Finland #Ukraine #UkraineWar #NBA2K24 pic.twitter.com/zmst02B3CM

— Skënderbeü_ (@AncientAlien01) October 3, 2023

 - Dobro je prošlo. Izazovno je psihički i fizički. Ali bilo je dobro iskustvo. Imao sam dobre trenutke, stekao sam puno prijatelja. Dobro iskustvo za lidera koji ide napred - rekao je Markanen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.