Novo odlaganje NBA sezone?

Izvor: B92, 25.Okt.2011, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo odlaganje NBA sezone?

Pošto ni prošlonedeljni maratonski pregovori vlasnika NBA klubova i Unije igrača nisu doneli rezultat, Dejvid Štern je najavio novo odlaganje sezone.

Komesar lige je već odložio prve dve nedelje sezone, ali je gotovo izvesno da takmičenje u NBA neće početi ni 15. novembra.

Još nije poznato kada će početi nova runda pregovora u kojoj učestvoje i federalni posrednik, ali je jasno da će igrači i klubovi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teško pronaći rešenje za raspodelu profita od prihoda lige.

Već se spekuliše da će sezona 2011-2012 biti kompletno otkazana ukoliko se gazde NBA klubova i sindikat košarkaša ne dogovore do kraja godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.