Novi presek – Topić kod Rajakovića?

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 19:19

Novi presek – Topić kod Rajakovića?

Srpski košarkaš Nikola Topić našao se na šestom mestu na predstojećem NBA draftu, prema poslednjim projekcijama ESPN-a.

Mladi plejmejker je sezonu počeo u ekipi Mege kao pozajmljen igrač Crvene zvezde ali su ga "crveno-beli" posle samo par meseci vratili u svoje redove.

Ubrzo je doživeo povredu, ali se to nije preterano odrazilo na njegovu poziciju na draftu.

Ukoliko se ove procene ispune, Topić bi postao drugi najbolji draftovan igrač koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dolazi iz Srbije nakon Darka Miličića, koji je 2003. godine bio 2. pik na draftu.

Trenutno najbliži klub 6. piku po procenama jeste Toronto, koji trenira naš Darko Rajaković, ali sve do same večeri drafta nije moguće sa sigurnošću znati ko će izabrati Topića.

Ono što je gotovo pa sigurno jeste da će se Topić pridružiti Nikoli Jokiću, Bogdanu Bogdanoviću, Bobanu Marjanoviću, Vasiliju Miciću, Alekseju Pokuševskom i Nikoli Joviću u najjačoj ligi sveta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ESPN: Nikola Topić će biti 6. pik na NBA draftu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2024

Srpski košarkaš Nikola Topić biće 6. pik na predstojećem NBA draftu, procena je novinara ESPN-a.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.