Nokautirao saigrača – ništa od suspenzije

Izvor: B92, 12.Okt.2022, 12:55

Nokautirao saigrača – ništa od suspenzije

Tuča na treningu Golden Stejta između Drejmonda Grina i Džordana Pula centralna je tema u NBA ligi.

Drejmond Grin je godinama nazivan najbitnijim igračem Voriorsa i nosio epitet "duše tima", a sada je pokvario timsku hemiju pred početak sezone.

On je nakon verbalne rasprave nokautirao saigrača Džordana Pula i prema rečima trenera Stiva Kera neće biti suspendovan.

"Neće biti suspenzije, samo novčana kazna. Već osam godina sarađujem sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Drejmondom Grinom, imali smo više nesuglasica, ali mu ja verujem. Ovim incidentom je narušio poverenje i pokvario atmosferu, ali mu dajem šansu da sve ispravi jer mislim da je to zaslužio i čini se da se ceo tim tako oseća. Proces kroz koji prolazimo je iscrpljujuć i ovo je sigurno najveća kriza kroz koju prolazim kao trener. Stvari su prilično ozbiljne", rekao je Stiv Ker.

"Pogrešio sam. I zbog toga sam se izvinio timu i Džordanu. Sada mi je cilj da ponovo izgradim poverenje u svlačionici. Ja sam veoma manjkavo ljudsko biće. Omanuo sam kao vođa, omanuo sam kao čovek", jasan je bio Grin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ker: Grin neće biti suspendovan zbog udaranja saigrača

Izvor: RTS, 12.Okt.2022

Trener košarkaša Golden Stejt voriorsa Stiv Ker kaže da Drejmond Grin neće biti suspendovan zbog udaranja saigrača Džordana Pula. . Drejmond Grin i Džordan Pul su se nedavno posvađali na treningu šampiona NBA lige, a potom je Grin udario Pula pred ostatkom ekipe...Ipak,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.