Nikola Peković završio sezonu?

Izvor: B92, 02.Apr.2014, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Peković završio sezonu?

Centar Minesota Timbervulvsa Nikola Peković navodno je završio sezonu u NBA ligi zbog povrede.

Crnogorski reprezentativac je u januaru povredio skočni zglob, vratio se početkom marta na parket, ali se ponovo povredio posle samo deset dana.

S obzirom da će Minesota propustiti plej-of, Peković nije siguran da li će igrati u poslednjih devet utakmica.

"I dalje ništa ne znam. Nije na meni da odlučim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o tome. Bila je ovo teška godina za mene", rekao je Peković koji prema navodima američkih medija i dalje trpi velike bolove u povređenom zglobu.

Peković je ove sezona na 54 utakmice prosečno beležio 17,4 poena uz 8,7 skokova, što je daleko iznad njegovog proseka karijere u NBA sa 13 poena i 6,8 skokova po meču.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Peković završio sezonu?

Izvor: MozzartSport.com, 02.Apr.2014

Centar Minesote Nikola Peković izvesno vreme muči se sa povredom zgloba, zbog čega postoji mogućnost da je završio sezonu. Prošlo je nekoliko nedelja pauze koja nije dala rezultata, a medicinski tim Vukova nije mogao da precizira kada će se tačno crnogorski reprezentativac vratiti na teren. Adam...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.