Nikola Jokić dobio i drugu ulogu na Ol star vikendu

Izvor: RTS, 15.Feb.2017, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Jokić dobio i drugu ulogu na Ol star vikendu

Nikola Jokić će učestvovati na Ol star vikendu u Nju Orleansu, a osim u utakmici mladih zvezda NBA lige, učestvovaće i u takmičenju u košarkaškim veštinama.

Nikola Jokić je u potpunosti zaludeo NBA ligu. Mnogi već žale što srpski centar neće biti učesnik glavne utakmice Ol star vikenda, ali Somborac će u Nju Orleansu imati dve uloge.
Već je poznato da će centar Denvera >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << biti član "Tima sveta", koji će se suprotstaviti mladim domaćim igračima, ali je NBA liga objavila da će Jokić učestvovati i u takmičenju u košarkaškim veštinama.
Jokić će na takmičenju zameniti Džoela Embida, koji će zbog povrede propustiti NBA Ol star vikend.
Takmičenje u košarkaškim veštinama uvedeno je 2003. godine i sastoji se od različitih disciplina u kojima igrači demonstriraju koliko dobro kontrolišu loptu, dele pasove i šutiraju.
Osim Jokića, u takmičenju u košarkaškim veštinama će učestvovati: Devin Buker (Finiks), Kristaps Porzingis (Njujork), Demarkus Kazins (Sakramento), Entoni Dejvis (Nju Orleans), Ajzea Tomas (Boston) i Džon Vol (Vašington).
Jokić već dva meseca pruža sjajne partije, a u poslednjih mesec dana je ostvario dva tripl-dabl učinka.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novo veliko priznanje za Jokića: NBA pozvala Srbina da učestvuje na omiljenoj Ol star večeri!

Izvor: Telegraf.rs, 15.Feb.2017

Iako neće biti učesnik ol star meča NBA lige narednog vikenda, Nikola Jokić će biti u Nju Orleansu na smotri najboljeg što NBA liga može da ponudi. Poznato je da će biti deo ekipe Zvezda u usponu iz ostatka sveta, koji će se suprotstaviti svojim američkim kolegama kao predigra utakmici  ''svih...

Nastavak na Telegraf.rs...

BAŠ GA HOĆE: Jokić na Ol star vikendu dobio JOŠ jedan VAŽAN zadatak (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2017

NBA spektakl biće organizovan u Nju Orleansu...Nikola Jokić će zaigrati na Ol star meču, u Nju Orleansu i biće u timu sveta Zvezda u usponu. To se već znalo, a centar Denver Nagetsa i reprezentacije Srbije dobio je novi zadatak. Jokić će u takmičenju veština zameniti povređenog Džoela Embida...Nikola...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

A sad se spremite za Ol star: Rešetali Lebron, Tomas, Rasel, Janis, Klej! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Feb.2017, 09:50

Boban Marjanović nije igrao u čudnoj utakmici u Detroitu..Kako se bliži Ol star tako Lebron Džejms „pupma“ samopouzdanje i popunjavfa statistike kolone. Najbolji igrač Klivlenda se razmahao u još jednoj pobedi Kavalirsa (sedmoj na poslednjih osam utakmica) i pred odlazak u Nju Orleans pokazao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.