NOVI PEĐA STOJAKOVIĆ: Ruki Sakramenta za 46 sekundi šutirao trojke 15/15

Izvor: Kurir, 31.Avg.2014, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI PEĐA STOJAKOVIĆ: Ruki Sakramenta za 46 sekundi šutirao trojke 15/15

Mladi košarkaš Sakramento Kingsa Nik Štauskas još jednom je dokazao da je sa punim pravom nosi epitet jednog od najboljih novih šutera u NBA ligi

SAKRAMENTO - Mladi košarkaš Sakramento Kingsa Nik Štauskas još jednom je dokazao da je sa punim pravom nosi epitet jednog od najboljih novih šutera u NBA ligi.

Sakramento Kingsi su košarkaša Univerziteta Mičigen izabrali >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kao osmog pika na ovogodišnjem draftu, a on na svakom trenimgu pokazuje svoj neverovatan šuterski talenat.

Štauskas je tako na poslednjem treningu Kingsa za samo 46 sekundi uspeo da šutira trojke 15/15 i to sa svih pozicija.

Međutim, to je uobičajena stvar za mladog košarkaša koji je na jednom treningu šutirao za tri poena 70/76 i to za samo pet minuta. To je procenat od 92 odsto, a sjajni bek je tada za redom pogodio 46 trojki.

Ukoliko Štauskas bude na tom nivou i u NBA ligi nema sumnje da će biti jedan od najboljih šutera u najjačoj ligi na svetu.

Pogledajte naslednika Peđe Stojakovića:

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.