NIŠTA OD NBA POJAČANJA: Kaningem odbio Partizan!

Izvor: HotSport.rs, 23.Sep.2014, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠTA OD NBA POJAČANJA: Kaningem odbio Partizan!

Bivši bek Sakramento Kingsa Džared Kaningem bio je na listi želja Partizana, ali je odbio da obuče crno-beli dres.

Amerikanac će karijeru nastaviti u NBA ligi, to jest Los Anđeles Klipersima. Reč je beku koji ima 23 godine i visok je 193 centrimetra. U NBA ligi igrao je za Dalas, Atlantu i Sakramento i beležio je dva poena i 0,4 asistencije po utakmici. Ipak, bolju statistiku je imao igrajući u razvojnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ligi, gde je u proseku ubacivao 16 koševa.
Duško Vujošević je želeo Kaningema u timu, ali će crno-beli stranca morati da potraže na nekom drugom mestu. Takođe, šampiona Srbije i dalje koči blokada od strane BAT zbog neizmirenih dugova prema Jaki Klobučaru.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


TODORIĆ OPTIMIST: Do kraja nedelje treba da se reši ‘slučaj Klobučar’


RAJ NA ZEMLJI: Ivana uživa na Maldivima (FOTO)


JEDAN OD VOĐA PARTIZANA: Nisam gangster, u Beogradu živim kao bandit…






 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog ovih novajlija će Grobari i Delije ponovo puniti hale

Izvor: Sportal.rs, 23.Sep.2014

Partizan NIS i Crvena zvezda Telekom su ovoga leta marljivo radili kako bi stvorili što respektabilnije timove. Sa jedne strane crno-beli su bili skrhani velikim finansijskim problemima, koje je u najgori momenat dodatno pogoršao bivši košarkaš tog kluba Jaka Klobučar, međutim, na klupi višestrukog...

Nastavak na Sportal.rs...

Kaningem: Vest da sam odbio Partizan nije tačna! Ja ne znam ni gde je to...

Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2014

Mladi igrač nedovoljno informisan....Vest da bi bivši igrač Dalasa, Atlante i Sakramento Kingsa, Džared Kaningem mogao da postane novi košarkaš Partizana raspalila je maštu svih navijača crno-belih, koji i dalje čekaju nove igrače u Humskoj!..Tokom dana se, međutim, pojavila informacija da...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.