NBA zabranila patike za veći odraz

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Okt.2010, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA zabranila patike za veći odraz

Predstavnici NBA zabranili su svojim igračima nošenje patika koje navodno povećavaju odraz.
-Prema pravilniku lige, igrači ne smeju tokom utakmice da nose patike koje mogu da donesu prednost u bilo kakvom pogledu.
Bivši košarkaši Univerziteta Južna Kalifornija, Adam i Rajan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Goldson  jesu i osnivači kompanije Atletik Propalšn koja proizvodi čuvene patike.
Ova firma tvrdi da  patike omogućavaju igračima veći skok zbog tehnologije koja je ugrađena u njima.
Kako su izjavili vlasnici, dosta košarkaša NBA lige je pokazalo interesovanje za  Koncept 1, ali ne žele da otkrivaju imena zbog već potpisanih ugovora sa drugim proizvođačima sportske robe. Inače ovaj zanimljiv proizvod je već u slobodnoj prodaji i to po prihvatljivoj ceni od 300 dolara.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.