NBA priznao grešku: Jokić nepravedno izbačen

Izvor: RTS, 21.Nov.2017, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA priznao grešku: Jokić nepravedno izbačen

Nakon što su srpski centar Nikola Jokić i trener Denvera Majk Malon udaljeni sa terena na utakmici protiv Los Anđeles lejkersa zbog protesta, NBA liga se oglasila saopštenjem da je Nikola Jokić neopravdano izbačen, za razliku od trenera Nagetsa.
Malon je suspendovan jednu utakmicu zbog fizičkog kontakta sa sudijom prilikom protesta zbog nedosuđenog faula nad Jokićem na meču sa Lejkersima. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Jokić i Malon su isključeni u četvrtom minutu druge četvrtine, a Nagetsi su meč izgubili sa 127:109.
NBA liga je u saopštenju navela da je sudija Mos pravedno postupio pri izbacivanju Malona, ali ne i kod centra Denvera Jokića, koji nije imao fizički kontakt sa sudijom, već se samo žalio na odluku, za šta je trebalo da dobije "samo" tehničku grešku.
Trener Malon zbog suspenzije nije vodio svoju ekipu na meču sa Sakramentom, pa je Denver sa klupe do pobede predvodio njegov asistent Ves Anseld.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NBA: Jokić nije trebalo da bude isključen

Izvor: N1 televizija, 21.Nov.2017

Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić preoštro je kažnjen isključenjem na utakmici sa Los Anđeles Lejkersima u nedelju, objavila je NBA liga...Lejkersi su u tom duelu slavili sa 127:109, a meč su obeležila isključenja Jokića i njegovog trenera Majka Malouna. Do incidenta je došlo kada je srpski...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.