NBA analitičar šokirao izjavom o Milojeviću: Možda im je to trebalo VIDEO

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 14:30

NBA analitičar šokirao izjavom o Milojeviću: Možda im je to trebalo VIDEO

Bivši američki košarkaš Ričard Džeferson dao je problematičnu izjavu tokom meča Golden Stejta i Los Anđeles Klipersa.

Voriorsi su nedavno doživeli težak emotivni udarac posle iznenadne smrti Dejana Milojevića, člana stručnog štaba.

Deluje da su u poslednjih mesec dana podigli formu i tako se uključili u borbu za plej-in.

Džeferson, koji radi kao analitičar "ESPN", prokomentarisao je ovaj uspon Voriorsa, povezujući to sa smrću Milojevića, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što je kod navijača i javnosti izazvalo nevericu.

"Podržali su njegovu porodicu u veoma, veoma teškom trenutku. Videli ste majice, videli ste logo na parketu, ali koliko god da su ovo tužne vesti – s druge strane, ovo je nešto što možda ujedini ovu grupu zajedno, možda je to nešto što im je trebalo u tom trenutku", rekao je Džeferson.

Podsetimo, Milojević je preminuo 17. januara u Solt Lejk Sitiju od posledica srčanog udara uoči NBA utakmice između Jute i Golden Stejta, gde je radio kao član stručnog štaba.

Sahranjen je 12. februara na Novom bežanijskom groblju.

Na ispraćaj bivšeg trenera Mega stigao je i trener Golden Stejta Stiv Ker, kao i ceo stručni štab Voriorsa.

Veliki deo košarkaške elite okupio se u Beogradu, da oda poslednji put počast o bivšem košarkašu Beovuka, FMP-a, Partizana, Budućnosti, Valensije, Galatasaraja i nekadašnjem trenera Mege i asistenta u Golden Stejtu, a opelu i sahrani prisustvovao je i veliki broj građana.

Za "Sretenje", Milojević će posthumno dobiti Karađorđevu zvezdu, prvog reda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Gubitak Milojevića. Možda je to nešto što je trebalo Golden Stejtu"

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Feb.2024

Bivši američki košarkaš Ričard Džeferson dao je u najmanju ruku problematičnu izjavu tokom meča NBA lige između Golden Stejt Voriorsa i Los Anđeles Klipersa. Voriorsi su nedavno doživjeli težak udarac poslije iznenadne smrti Dejana Milojevića, člana stručnog štaba.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.