NBA ZVEZDA U FUDBALU: Brajant kupuje Bolonju?

Izvor: HotSport.rs, 18.Sep.2014, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA ZVEZDA U FUDBALU: Brajant kupuje Bolonju?

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da bi legenda NBA lige Kobi Brajant mogao da kupi italijanski fudbalski klub Bolonju.

Naime, vedeta Los Anđeles Lejkersa bi to uradila kao član investicione grupe advokata Džozefa Takopine, i uložila bi za početak 350 hiljada evra.
Takođe, Brajant je pregovara i o tome da preuzme Košarkaški klub Virtus Bolonju, ali od toga po svemu sudeći neće biti ništa. Poznato je odavno da Brajant >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << vodi poreklo iz Italije i da je poželeo da jednog dana živi na „čizmi“.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


REVANŠ: Košarkašice savladale Čehinje u drugom kontrolnom meču


GROBARI PECNULI GOSTUJUĆE NAVIJAČE: Škotska, Škotska…


EHF NEDELJA: Srpkinje u najjačem sasatavu idu u Republiku Srpsku






Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U fudbalu je budućnost: Kobe Brajant kupuje Bolonju?

Izvor: MozzartSport.com, 18.Sep.2014

Košarkaška legenda Kobe Brajant se okreće investiranju u fudbal? Da, moguće je! Bar tako, naveliko piše italijanska štampa koja je došla do informacije da se prva zvezda Los Anđeles Lejkersa nalazi u grupi investitora okružena oko bivšeg potpredsednika Rome i američkog biznismena, Džoa Takopine,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.