Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Voriorsi gaze, Irving gura Kavse

Košarkaši Golden Stejta ubedljivo su u noći između četvrtka i petka savladali ekipu Nju Orleansa sa 112:85 i tako zabeležili 11. uzastopnu pobedu u NBA ligi.

To je najduži pobednički niz Golden Stejta u istoriji. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Klej Tomson sa 23 poena, dok je Stefon Kari dodao 19, uz ovosezonskih rekordnih 11 asistencija. Srpski košarkaš Ognjen Kuzmić nije igrao. Nju Orleans je predvodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Entoni Dejvis sa 30 poena i 15 skokova.

Košarkaši Klivlenda savladali su Njujork u gostima sa 90:87 i tako zabeležili petu uzastopnu pobedu u NBA ligi. Klivlend je do pobede predvodio Karji Irving sa 37 poena. Prva zvezda tima, Lebron Džejms imao je 19 poena i 12 asistencija u 10 pobedi tima u novoj sezoni. Njujork je predvodio Pablo Priđoni sa 20 poena.

Ekipa Portlanda je na svom terenu pobedila Indijanu sa 88:82, iako je prva zvezda tima, Lamarkus Oldridž promašila 14 od 21 šut iz igre, a utakmicu je završio sa 18 poena. Portland je do 15. ovosezonske pobede predvodio Demijel Lilard sa 23

poena.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.