NBA: Vestbrukova istorija nedovoljna za brejk Oklahome, Voriorsi ubedljivi bez Durenta

Izvor: Press, 20.Apr.2017, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Vestbrukova istorija nedovoljna za brejk Oklahome, Voriorsi ubedljivi bez Durenta

Tander izgubio 115:111 iako je Rasel imao 44. tripl-dabl ove sezone sa 51 poenom, 13 asistencija i 10 skokova. Vol i Bil srušili Hokse.
foto: novosti.rs
Košarkaši Golden Stejta, Vašingtona i Hjustona ostvarili su rano jutros pobede i poveli sa 2:0 u plej-of seriji NBA lige. Hjuston >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je slavio protiv Oklahome 115:111, iako je za goste 51 poen postigao Rasel Vestbruk, ali i ostvario 44. tripl-dabl ove sezone jer je imao još 13 asistencija i 10 skokova.
Oklahomi nije bio dovoljan samo Vestbruk, koji je postao prvi igrač u istoriji sa tripl-dablom u plej-ofu sa preko 50 poena, njegovi saigrači nisu bili raspoloženi, ali zato jeste Džejms Harden na drugoj strani sa 35 pogodaka i osam asistencija.
Veliku pomoć imao je u Eriku Gordonu sa 22 poena i Luu Vilijamsu sa 21, dok je Patrik Beverli dao 15.
Golden Stejt je bez i dalje povređenog Kevina Durenta nadigrao Portland 110:81, uz 19 poena Stefona Karija, dok je Vašington slavio protiv Atlante 109:101 u meču Istočne konferencije.
Atlanta nije imala rešenje da zaustavi sjajan tandem Vizardsa Džon Vol - Bredli Bil, koji je kombinovano dao 63 poena.
 





 
 
 





 
 
 






 


Nastavak na Press...






Povezane vesti

A šta imam ja od tog: Nezadovoljni, ali iskreni Vestbruk psovao na konferenciji za medije (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 20.Apr.2017

Plejmejker Oklahome, Rasel Vestbruk, imao je svoj "šou" na konfrenciji za medije posle drugog poraza od Hjustona u prvom kolu plej-ofa NBA lige...Vestbruk je u drugom porazu od Teksašana u prvoj rundi plej-ofa Zapada (115:111) ponovo ostvario tripl-dabl, 43. u sezoni, sa 51 poenom, 13 asistencija,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.