Izvor: HotSport.rs, 27.Feb.2016, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA TOP 10: Lauri očekivano prvi odmah iza njega ludorija Džordža (VIDEO)

Još jedno veče najbolje svetske košarke je za nama, pored derbija Istoka odigrano je još sedam susreta.

Kajl Lauri je pobedio Kavalirse u derbiju istočne konferencije postigavši koš za pobedu Reptorsa u Er Kanada centru. Još jedan koš za pobedu u poslednjim sekundama meča bio je delo Kembe Vokera koji je sjajnim prodorom pred sam kraj susreta postigao odlučujuće poene i doneo trijumf gostima iz Šarlota nad Indijana Pejsersima.
Oslabljeni Bulsi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nisu imali šta da traže u Atlanti te se kući vraćaju sa novim uknjiženim porazom, Niksi su u Medison Skver Gardenu bili jači od Medžika, a u najefikasnijem meču večeri Dalas Mevsi su kod kuće savladali Denver Nagetse rezultatom 122:116.
Kao i svake večeri širom NBA lige viđeno je pregršt sjajnih poteza, a 10 najboljih pogledajte u prilogu:

(Izvor: Youtube/NBA)
Pripremio: Nikola Miloradović
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.