NBA: ‘Ratnici’ jednom nogom u finalu ‘Zapada’, na ‘Istoku’ gusto (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Maj.2016, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: ‘Ratnici’ jednom nogom u finalu ‘Zapada’, na ‘Istoku’ gusto (VIDEO)

Dva meča najjače lige sveta odigrana u noći između ponedeljka i utorka završena su tek posle produžetaka.

Šampion gazi, ovoga puta uz pomoć oporavljenog Karija. Golden Stejt sada deli samo jedna pobeda do plasmana u finale “Zapada”. Timu iz San Franciska sinoć nije bilo nimalo lako, pobedio je tek posle produžetka, ali to ne umanjuje činjenicu da žuto-plavi vode sa 3:1 u seriji.
Golden Stejt je slavio 132:125. Portland je vodio većim delom utakmice, dva >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << puta je imao 13 poena razlike, ali vam to nije nikakav garant kada igrate protiv Karija, Tompsona i drugara. Blejzersi su bili na korak do pobede, vodili su u poslednjem minutu 111:108, ali je Barns pogodio trojku za izjednačenje i produžetak. Tamo je na terenu postojao samo jedan tim – Golden Stejt.
(Izvor: YouTube/NBA Conference)
DA LI JE GREG VIDEO OVO? Bobijev veliki napredak – sipa trojke kao od šale! (VIDEO)
Kari je ubacio 40 poena i falio mu je jedan skok i dve asistencije za tripl-dabl učinak. Tompson je “upisao” 23 poena, a Grin 21 koš. Sa druge strane, naravno, Lilard, Sjajni plej je ubacio 36 poena i imao je 10 asistencija. “Vatrenu” podršku je imao od Mekoluma sa 24 poena, ali nedovoljno da se poraze Voriorsi.
Majami i Toronto na “Istoku” najavljuju pravi maraton. U utakmici sa malo koševa posle produžetka slavio je Majami 94:87 i sada je 2:2 u seriji. “Vrelini” je pripalo prvo poluvreme, “reptilima” drugo, dovoljno da odgledamo dodatnih pet minuta. Majami je bio svežiji i posle 11:4 sprečio Toronto da napravi “brejk” prednosti.
NBA: Sparsi posustaju, Oklahoma na 2:2 (VIDEO)
Vejd je ponovo dominirao sa 30 poena, Džonson je imao 15, koliko i Slovenac Dragić. Kod Toronta nije bilo super razigranih, tako je Džozef ubacio 14 poena, toliko i Ros, a Kerol poen manje.

Rezultati:
Istok:
Majami – Toronto 94:87* serija: 2:2
Zapad:
Portland – Golden Stejt 125:132* serija: 1:3

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Olimpijakos preokretom do finala

Izvor: MVP.rs, 10.Maj.2016

Fantastična četvrta četvrtina Pirejaca...Olimpijakos je "počistio" AEK sa 3-0 u seriji i plasirao se u finale grčke Esake lige. U poslednjem duelu ova dva rivala, delovalo je da žuto-crni tim prebrodio sve svoje probleme, vodio je najvećim delom susreta, ali su Pirejci fantastičnom igrom u poslednjoj...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.