NBA Playoff: Ponedeljak 18. April

Izvor: MVP.rs, 18.Apr.2016, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA Playoff: Ponedeljak 18. April

Novi dan doigravanja donosi nova uzbuđenja na "FantasyNova".

Plej-of u NBA ligi ušao je u treći dan, a na "FantasyNova" imamo priliku da svakog dana igramo interesantna takmičenja, kao i mogućnost da osvojimo vredne novčane nagrade.

U noći između ponedeljka i utorka u najjačoj ligi na svetu igraju se tri utakmice, a na sportskom fantazi sajtu "FantasyNova" nas čekaju četiri takmičenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << sa ukupnim nagradnim fondom od 17.000 dinara. Takođe, ne propustite da isprobate i takmičenja "1 na 1" gde u direktnom duelu protiv rivala odlučujete ko odnosi celokupni nagradni fond.

Pročitajte koje to igrače smo izdvojili sa večerašnjih utakmica:

Raymond Felton (3.40)

Pored ubedljivog poraza u prvom duelu plej-ofa, Dalas Maveriksi se pred drugi susret sa Oklahomom Siti Tander suočavaju sa još većim problemima.

Džej Džej Barea će sigurno propustiti utakmicu sa Tanderima, a slična sudbina bi mogla da čeka i Derona Vilijamsa, kog već duže vreme muče brojne povrede.

U situaciji u kojoj Barea i Vilijams ne budu mogli da igraju, Maveriksi na poziciji organizatora igre ostaju sa Devinom Harisom i Rejmondom Feltonom, a upravo Felton bi trebao dobiti veću minutažu i slobodu u napadu ekipe. Njegova minutaža će, u slučaju da Maveriksi uspeju da odigraju nešto čvršću utakmicu, sigurno ići preko 30 minuta.

Gledajući cenu, Felton bi se večeras mogao pokazati kao odlično rešenje, a od iskusnog plejmejkera očekujemo solidnu predstavu i zadovoljavajući broj fantazi poena.

DeMar DeRozan (7.00)

DeMar DeRozan je nastavio sa pružanjem loših partija u utakmicama koje su najvažnije za njegov tim, a u duelu protiv Indijane Pejsers, bek Reptorsa je u potpunosti podbacio. Takav poklon su na pravi način iskoristili Pol Džordž i ostali košarkaši Pejsersa, pa su već u prvom meču doigravanja napravili brejk.

DeRozan je prvi meč završio sa 14 poena, ali i šutom iz igre 5/19, što je bilo dovoljno za 9.8 fantazi poena.

Ipak, gledajući regularni deo sezone, košarkaš Reptorsa je pružao mnogo bolje partije u duelima sa Pejsersima, pa je na tri meča u proseku postizao 24.3 poena, uz pet skokova i 3.7 asistencija.

Večeras će DeRozan imati novu šansu da se iskupi i onima koji sumnjaju u njegove kvalitete, pokaže da je prva utakmica bila samo loš dan.

Dwight Howard (5.60)

Dvajt Hauard je u prvom meču doigravanja protiv Golden Stejt Voriorsa bio praktično jedina svetla tačka svoje ekipe, a pokazao je da mu igra protiv ekipe Stiva Kera odgovara.

Na tri duela protiv Voriorsa u regularnom delu sezone, Hauard je u proseku postizao 15.3 poena, 11.7 skokova i tri asistencije, a sličan učinak je ostvario i u prvom plej-of duelu, kada je u porazu Roketsa učestvovao sa dabl-dabl učinkom od 14 poena i 11 skokova, što je bilo dovoljno za 20.5 fantazi poena.

Problem za Hauarda u prvom meču predstavljala su slobodna bacanja, kao i pet izgubljenih lopti koje je napravio. Ako Roketsi uspeju da duel sa Voriorsima učine nešto zanimljivijim, od Hauarda se očekuje još bolji učinak, a samim tim i više fantazi poena.

Jonas Valančiūnas (5.20)

Jonas Valančiunas je bio jedina svetla tačka u redovima Toronto Reptorsa u prvom meču doigravanja protiv Indijane Pejsers.

Sjajnu utakmicu litvanskog košarkaša prekinuo je problem sa ličnim greškama, zbog čega je Valančiunas utakmicu završio posle samo 21 minuta. Ipak, tih 21 minut je bilo dovoljno da snažni centar Reptorsa namuči centarsku liniju Pejsersa, kojima je ubacio 12 poena, uz čak 19 uhvaćenih lopti, što mu je donelo učinak od 27.3 fantazi poena.

Valančiunas je i tokom regularnog dela sezone u duelima sa Pejsersima imao dobre brojke (15.5p, 9.5sk), pa očekujemo da će snažni košarkaš Reptorsa i u drugoj utakmici protiv izabranika Frenka Vogela biti na nivou, a da će ovaj put voditi računa i o ličnim greškama.

Za sve bitne informacije, predloge i savete uvek možete da nam se obratite na forumu "MVP portala", a svakako zapratite i zvanične Fejsbuk i Tviter stranice "Fantasy Nova" kako biste uvek bili u toku sa najnovijim dešavanjima.

(foto: Fantasy Nova)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.