NBA Playoff: Petak 22. April

Izvor: MVP.rs, 23.Apr.2016, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA Playoff: Petak 22. April

Pročitajte koji košarkaši su se našli među našim predlozima za večerašnje duele na "FantasyNova".

Uzbudljiva nedelja NBA plej-ofa je iza nas. Danas će, verujemo, mnogima takmičenja na sportskom fantazi sajtu "FantasyNova" biti posebno interesantna, kako zbog četiri utakmice koje su na programu, tako i zbog vremena u kojem se one igraju.

Prva utakmica na programu je od 21 sat, kada se sastaju Indijana >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Pejsersi i Toronto Reptorsi. Potom sledi duel između Šarlot Hornetsa i Majami Hita (23.30č), zatim igraju Dalas Maveriks i Oklahoma Siti Tander (02.00č). Poslednji meč u noći između subote i nedelje igraju Portland Trejlblejzersi i Los Anđeles Klipersi (04.30č).

Na "FantasyNova" nas očekuju tri NBA takmičenja, sa ukupnim nagradnim fondom od 20.000 dinara. Naša preporuka je da, kao i do sada, pored grupnih takmičenja pokušate da u "jedan na jedan" duelima odnesete celokupnu nagradu.

Pročitajte koga smo to izdvojili za večerašnja takmičenja:

Jeremy Lin (4.00)

Iz Šarlota je potvrđeno da će treću utakmicu u duelu doigravanja sa Majamijem propustiti Nikola Batum, što će verovatno značiti mnogo veću ulogu za Džeremija Lina,.

Na prethodna dva duela ove serije Lin je u proseku postizao 10 poena, uz dva skoka i 1.5 asistencija, što mu je donosilo 9.5 fantazi poena. Ipak, kao što smo i napisali, Linova minutaža bi trebalo da bude mnogo veća, a izostankom Batuma sigurno je da će i njegov "usage ratio" biti bolji.

Ako vam se izbor Lina čini kao preveliki rizik, uvek možete da se odlučite za Kembu Vokera ili Ala Džefersona, koji će zbog izostanka Batuma sigurno imati još veću odgovornost i ulogu u napadu ekipe.

Myles Turner (4.00)

U prethodnom duelu Indijane i Toronta Majls Tarner se pokazao kao dobra kupovina. Mladi krilni centar Pejsersa je bio interesantna opcija kada se pojavila informacija da bi Ian Mahinmi zbog povrede leđa mogao da propusti utakmicu. Iako se to nije desilo, Tarner je startovao drugo poluvreme utakmice umesto Livoja Alena.

Tarner je na terenu u tom meču proveo 31 minut, a završio ga je sa 17 poena i osam skokova, odnosno 24.8 fantazi poena. Moguće je da će večeras trener Pejsersa Frenk Vogel odlučiti da mladi košarkaš Pejsersa od početka utakmice biti u startnoj postavi, a uz malo više minuta mogao bi i do još boljeg učinka.

Jonas Valančiūnas (5.40)

Izbor igrača na pozicijama "C" i "PF" verujemo da vam pravi najmanje problema. Gotovo svakog dana postoji nekoliko interesantnih opcija na visokim pozicijama, a takva slučaj imamo i prilikom izbora igrača za večerašnja takmičenja.

Od prve utakmice plej-ofa Jonas Valančiunas se nametnuo kao jedna od najboljih centarskih opcija, a njegove partije u dosadašnje tri utakmice pokazuju da mu ekipa Indijane poprilično odgovara. Litvanski košarkaš je na tri meča doigravanja u proseku beležio 14.7 poena, 16 skokova i 1.3 blokada, što je dovoljno za 27.5 fantazi poena.

Pored Valančiunasa i pomenutog Džefersona, interesantna opcija može da bude i Enes Kanter (4.60), centar Oklahome Siti Tander koji protiv Dalas Maveriksa za samo 21 minut, koliko u proseku provodi na terenu, ostvaruje gotovo dabl-dabl učinak od 14.3 poena i 9.7 skokova, odnosno 22.6 fantazi poena.

Za sve bitne informacije, predloge i savete uvek možete da nam se obratite na forumu "MVP portala", a svakako zapratite i zvanične Fejsbuk i Tviter stranice "Fantasy Nova" kako biste uvek bili u toku sa najnovijim dešavanjima.

(foto: Fantasy Nova)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.