NBA:  Pavlović raskinuo i sa Hornetsima

Izvor: S media, 17.Feb.2011, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Pavlović raskinuo i sa Hornetsima

Saša Pavlović ponovo je ostao bez kluba pošto uprava Nju Orleansa nije produžila njegov ugovor.

Nju Orleans Hornetsi nisu želeli da produže saradnju sa nekadašnjim reprenzetativcem Srbije i Crne Gore nakon odrađenog desetodnevnog ugovora.

NBA: Pavlović se pobedom oprostio od Dalasa

Pavlović pronašao novi klub

"Slonče" iz Jute nervira goste (VIDEO)

Šta je Novicki priznao Stojakoviću?

Pavlović >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je odigrao samo četiri utakmice za Hornetse, a posle proseka od samo jednog poena za 12 minuta na parketu po nastupu, nije dobio šansu da zaigra u nedelju u meču protiv Čikaga.

Povratak povređenog krilnog igrača Trevora Arize i oporavak Kvinsija Pondekstera samo su olakšali odluku uprave Hornetsa.

- Kvinsi i Trevor su se vratili, i bilo bi glupo pokušavati da svu trojicu uvedemo u ekipu. Imali smo sjajan trening bez Saše, što me je i navelo da zaključim da nam novi krilni igrači nisu potrebni- izjavio je trener Hornetsa Monti Vilijams.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Pavlović opet bez kluba

Izvor: RTS, 17.Feb.2011

Saša Pavlović opet je ostao bez kluba jer uprava Nju Orleansa nije produžila njegov desetodnevni ugovor. Scenario sličan onome kada je Pavlović nedavno kratko nosio dres Dalasa stavlja karijeru Baranina na svojevrsnu raskrsnicu...Odiseja Saše Pavlovića u NBA ligi ponovo je doživela krah jer sa...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.